U14: GIVE & GO – ARNHEM EAGLES

Dat Arnhem Eagles een lastig te bespelen tegenstander was, was aan de recente uitslagen te zien. Ook tegen teams in de bovenste helft van het klassement hebben ze goede resultaten behaald. Ook in de uitwedstrijd maakte ze het ons lange tijd moeilijk en liepen we pas in de tweede helft uit naar een kleine overwinning met 10 punten verschil. Scherp beginnen was dus de opdracht. Via een aantal werkelijk prachtige aanvallen pakte we in het eerste kwart een klein voorsprong (13-6). Na nog een vergelijkbaar kwart, bereikte we de ruststand van 27-12. Daarmee was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Om snel zeker te zijn van de overwinning was de opdracht om nog even vol gas te geven in de aanval en defence. Via een 20-4 run in het derde kwart was de overwinning definitief binnen. De spanning was eraf en het werd daardoor aanvallend en verdedigend een zeer slordig vierde kwart. Eindstand 57-28. In de eerste drie kwarten was het zowel vanaf de bank als op de tribune soms genieten van de mooie acties, passes en scores. Nog twee wedstrijden te gaan om onze tweede plaats veilig te stellen.

Reacties zijn gesloten.