U16: Give and Go – The Valley Buketeers

Vandaag een wedstrijd tegen de staartploeg uit onze competitie. Onze doelstelling voor vandaag; goed samenspelen en goed insnijden richting de basket.

Van beide afspraken kwam de eerste 5 minuten in de wedstrijd niets terecht. We wilden te graag zelf scoren en onze defence stond niet goed. Resultaat een 6-6 tussenstand. Na in een time-out nogmaals onze doelstelling benadrukt.

Dit resulteerde direct in meer samenspel en een betere defence. Via een 10-0 run werd de eindstand (16-6) van het eerste kwart bereikt. Deze lijn zetten we in de rest van de wedstrijd door (41-12 ruststand, 61-16 eind derde kwart) richting een 87-26 eindstand. De agressie in de defence (de wil om de bal te veroveren) was maar sporadisch aanwezig. Daar stonden wel een aantal zeer mooi uitgespeelde aanvallen tegenover. Verder heeft iedereen zijn scores vandaag meegepakt. Kortom een goede degelijke wedstrijd, maar we hebben vandaag zeker nog niet laten zien waartoe we in staat zijn.