U22: Give and Go vs Landstede

De return van Zwolle in Winterswijk. De uitwedstrijd in Zwolle had een kentering halverwege; de eerste helft liepen we goed uit, maar de tweede helft haalde Zwolle ons langzaam in en aan het eind werd het erg spannend. Het was de bedoeling om dat dit keer te voorkomen. Het begin was goed, er werd netjes gespeeld, maar toch liepen ze in het eerste kwart op ons uit; 7-10. Dat was niet de bedoeling! Gelukkig was Kelly aardig op dreef in het tweede kwart en we wisten we de achterstand om te buigen naar een voorsprong van 19-14, 8 punten meer gemaakt in één kwart, dat lijkt er meer op.

Maar helaas konden we dit niet vast houden. Het derde kwart blijft een uitdaging en aan het eind stond Landstede weer met 24-32 voor. We hadden kansen genoeg, maar dan moet de bal wel door de ring heen. Als je dat niet doet, en de tegenstander wel… Maar ook screens werden niet gespeeld, we raken dan toch wat gefrustreerd. Het laatste kwart ging gelijk op, maar daarmee haal je een achterstand was niet in. Eindstand 32-40. Jammer. Was niet nodig geweest; als we de helft van de missers in de derde kwart erin gegooid hadden, was de uitslag heel anders geweest. Maar soms vallen ze niet. En dus kijken we naar de volgende wedstrijd: een nieuw jaar, met nieuwe kansen.

Comments are closed.