U16: Valley Bucketeers -Give and Go

Vrijdagavond 15 maart om  17.15 uur vertrokken wij  richting Nijverdal voor de wedstrijd tegen Valley Bucketeers. De verwachting was, dat het geen echte wedstrijd zou worden tegen de staartploeg uit onze competitie. Zonder de geblesseerden Thomas en Damian en met de (vanwege schoolactiviteiten) niet geheel fitte Lysanne en Rasid begonnen we om 19.00 uur wat stroef aan deze wedstrijd. Vrijdagavond?? Ik weet het niet. Verdedigend was het slap en aanvallend niet scherp. Ruststand 22-38. Minimaal 10 punten te veel weggegeven en zelf 10 punten te weinig gescoord.

Dat moest anders in de tweede helft. Alsof ze wakker waren geworden, zette iedereen in de tweede helft een stapje extra. Een paar mooi uitgespeelde aanvallen en een aantal sterke individuele scores en een tussensprint van 6-27 in het derde kwart was gemaakt. Ook in het vierde kwart kwam deze score (6-27) op het scorebord. Eindstand 34-92. Iedereen op het scoreformulier en ondanks dat de wedstrijd geen moment spannend was, toch een aantal mooie leermomenten zowel als team maar ook individueel.