U16: Tonego-Give and Go

Vrijdagavond is na een hele schoolweek niet de avond met de hoogste concentratieboog. We begonnen de wedstrijd ondanks een waarschuwing vooraf slapjes. Mogelijk speelt ook de positie op de ranglijst daarbij een rol. Maar ook tegen tegenstanders die lager op de ranglijst staan moet je geconcentreerd spelen. Doe je dat niet dan krijg je de ene na de ander fast-break om de oren. Daardoor bleef Tonego tot halverwege het tweede kwart in de wedstrijd. In het laatste deel van het tweede kwart was het besef er dat er vandaag meer nodig was om te winnen. Via extra energie in de defence en vooral een betere passing liepen we een puntje of 10 uit (ruststand 25-37 ? geen Sportlink-uitslag en scorebord werd niet goed bijgehouden).

Na de rust bleef de defence goed verzorgt, we gaven nog maar een puntje of 10 weg, en bleven aanvallend onze scores meepakken. Daarbij zaten een paar hele perfecte uitgespeelde aanvallen. Eindstand 35-77. Een heel mooi seizoen, waarin we individueel, maar ook als team weer stappen hebben gemaakt. Vanaf dinsdag ligt de focus op komend seizoen, want wij willen deze mooie prestatie natuurlijk verbeteren.