Onderling toernooi op 30 juni

Zondag 30 juni is er weer het onderling toernooi, zoals altijd gevolgd door een afsluitend buffet; begintijd is 14 uur en rond 17 uur zouden we klaar moeten zijn om te gaan eten!

Het toernooi is voor iedereen gratis en leden mogen ook introducees meenemen (wel handig als ze een beetje met een bal overweg kunnen), want we mixen zoals altijd alle leeftijdsklassen door elkaar. Het gaat immers om de lol en niet zo zeer om het winnen. (Maar zeker wel een beetje, want daar zijn wedstrijdjes voor.) De buffet is overigens gratis voor iedereen die die jaar met de stroopwafelactie meegeholpen heeft, anders wordt een bijdrage verwacht van 5 euro voor onder de 13 of 10 euro vanaf 13 jaar.

De U10/12 spelers spelen niet mee in het onderling toernooi, daarvoor is het niveauverschil te groot en bestond er het familietoernooi. Het familietoernooi wordt dit jaar echter niet georganiseerd, omdat er de afgelopen jaren te weinig inschrijvingen waren. De U10/12 heeft een tijdje geleden daarvoor in de plaats al een familietraining gedaan. Mochten er dit jaar wel voldoende spelertjes mee willen doen, spelen ze onderling een partijtje. Het buffet mogen ze zeker aan meedoen, ook zonder toernooitje, want daar hebben er veel aan meegeholpen!

Het is dus tijd om je op te geven via info@giveandgo.nl! Naam, eventuele introducees, of je mee-eet en of we daarbij ergens rekening mee moeten houden.

Tot 30 juni!

Tags: No tags

Comments are closed.