U16: Batouwe-Give and Go

Een echte zondagswedstrijd zo zou je de wedstrijd van vandaag tegen Batouwe kunnen omschrijven. Op tijd vertrekken en dan aan het begin van de middag spelen blijkt niet iedereen makkelijk af te gaan. Van de elf spelers waren er vandaag maar 5-6 die hun normale spelniveau benaderde. Was het daardoor een moeizame wedstrijd? Nee. In de fases waarin we enige scherpte toonde en onze afspraken in het veld nakwamen, werd het verschil gemaakt. Eerste kwart 2-14, derde kwart 6-19. Maar er waren ook fases waarin slordig waren in de passing, het uitspelen van kansen en we verdedigend niet goed stonden. Noem het maar gewoon een zondagmiddag uitslaap wedstrijd. In deze fases, tweede kwart 8-11 en vierde kwart 10-10, kon Batouwe bijblijven. De komende weken is wel wat meer scherpte vereist, want we spelen dan tegen twee van de drie potentiele topdrie ploegen, al staan we op dit moment zelf op de tweede plaats. Dus maar even genieten van deze zoals ze dat noemen een zakelijke overwinning en de stand op de ranglijst. Zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen Pigeons in Duiven.

Comments are closed.