U16: Give and Go-Hanze Stars

De eerste twee wedstrijden tegen Hanze Stars begonnen we met een te trage transitie van de defence naar de offence. Hierdoor kon Hanze Stars hun defence goed organiseren en dan is het een lastige tegenstander om tegen te spelen. Dat het team geleerd heeft van deze twee wedstrijden bleek vandaag. Vanaf het begin werd de fast-break snel uitgevoerd en hadden we de wedstrijd onder controle. Via een 14-6 in het eerste kwart werd de ruststand van 30-10 bereikt.

Ook de tweede helft liet een vergelijkbaar beeld zien. Derde kwart 20-13 en het vierde kwart 23-10. Eindstand 73-33. Vooral een zeer goede teamprestatie. We gunnen elkaar de scores als een ander er beter voorstaat. Goed uitgespeelde fast-breaks, mooie give and go acties (pass – insnijden) en ook de inside-out acties beginnen te komen.