Give and Go traint buiten!

Nu we in coronatijd niet binnen kunnen sporten, gaan we gewoon naar buiten! Er ligt een mooi veld op Sportpark Zuid waar we lekker kunnen basketballen. Zo lang het niet regent tenminste, en dat is niet omdat we binnensportwatjes zijn, maar dan wordt het veld spekglad. Gelukkig gaan we de goede tijd van het jaar tegemoet, dus dat zal wel meestal wel goed gaan!

Alle jeugdleden hebben de mogelijkheid om te trainen en dat is de afgelopen weken ook al met veel enthousiasme gedaan. Iedereen die basketbal een leuke sport lijkt, en in de leeftijd valt waarvoor we trainingen organiseren, is van harte welkom! Kom gewoon een keertje meetrainen, alle teams bestaan uit een mix van jongens en meisjes.

  • Woensdag 18.00-19.00,  leeftijd 7-10 jaar
  • Woensdag 19.00-20.00, leeftijd 11-12 jaar
  • Dinsdag en Donderdag 18.30-20.00 uur, leeftijd 13-18 jaar.

Meer informatie mail info@giveandgo.nl

Ouders mogen vanwege de coronaregels helaas niet blijven kijken.

 

Comments are closed.