team_800x600

Give and Go U10 Kampioen 2022

Zaterdagmiddag 21 mei, vandaag was het dan zover. Het laatste toernooi van het seizoen. De spanning zat er aardig in bij de groep, want de laatste 2 toernooitjes zouden bepalen op welke plek we zouden eindigen van onze poule. Ook hadden we maar 5 spelers, wat betekende dat er geen wissels waren. De week ervoor ging het erg goed, want toen hadden we van de 3 wedstrijdjes er 2 gewonnen en 1 gelijkspel gespeeld. Vandaag moesten we het dus weer zo goed doen. De eerste wedstrijd was erg spannend en eindigde dan ook in 4-4. De tweede wedstrijd ging ook erg goed, we verdedigden goed en waren erg snel. Ook deze wedstrijd was erg spannend en eindigde in 10-10. Dit betekende dat we de laatste wedstrijd moesten winnen of gelijkspelen, alleen dan zouden we als eerste eindigen. De moeheid sloeg erg toe omdat we geen wissels hadden en de tegenstanders hadden dit wel. Toch hebben ze erg goed gespeeld en hebben ze met hun laatste energie nog weten te winnen met 8-10 en de eerste plek binnen gesleept! Daarna kon het feest beginnen.

 

Reacties zijn gesloten.