Onderling toernooi; 18 juni 2022, 14 tot 18 uur: geef je op!

Na de pandemie willen we dit jaar op 18 juni van 14 tot 18 uur weer een onderling toernooi organiseren. Omdat er een groot leeftijds- en vaardigheidsverschil is tussen de leden, kunnen we niet alles op één hoop gooien. Daarom knippen we het in twee delen:

  • Voor alle leden die nog op de basischool zitten organiseren we het familietoernooi. Dit betekent dat de leden samen met papa, mama, broers, zussen, vrienden of vriendinnen (die ongeveer in dezelfde leeftijd zitten) korte wedstrijdjes gaan spelen met en tegen andere families. Laagdrempelig, we leggen alle regels uit, en het gaat om de lol (en papa alle hoeken van het veld laten zien).
  • Voor de oudere of meer vaardige leden organiseren we onderlinge wedstrijden. Hierbij worden teams samengesteld door alle teams door elkaar te mengen. Ook hierbij mogen niet-leden aanhaken, maar de bedoeling is wel dat men een beetje basketbalvaardigheid bezit.

Na het toernooi is er in de kantine van de sporthal een buffet. Voor de leden die geholpen hebben met de stroopwafelactie van a.s. maandag 23 mei (morgen) is deze gratis, en familieleden van deze leden krijgen korting. We moeten dit nog doorrekenen, maar het buffet zal maximaal 15 euro per persoon kosten voor volwassenen (zonder korting). Het toernooi zelf is voor iedereen gratis.

Natuurlijk moeten we een planning maken en aan de cateraar doorgeven hoeveel mensen er komen. Daarom is het nodig dat je je opgeeft. Dat kan vanaf nu, maar moet zeker voor 13 juni gedaan zijn. Doe dat door een mail te sturen naar info@giveandgo.nl met de onderstaande gegevens:

 

– Naam lid:

– Namen en leeftijd van de gasten:

– Familie of onderling toernooi:

– Aantal eters voor het buffet t/m 12 jaar:

– Aantal eters voor het buffet 13 jaar of ouder:

– Eventuele opmerkingen, zoals dieetbeperkingen:

Reacties zijn gesloten.