Stroopwafelactie maandag 22 mei 2023

Beste leden en ouders,

 

Voorgaande jaren organiseerde Give and Go een stroopwafelactie om geld in te zamelen waarmee we dingen kunnen organiseren die buiten de normale contributie vallen. Ook dit jaar zullen wij dit weer gaan doen.

De stroopwafelactie wordt altijd op 1 avond gehouden, namelijk op maandag 22 mei 2023. Wij verwachten dat alle leden aanwezig zijn om te helpen. Mocht je toch niet kunnen, laat het dan zo snel mogelijk weten, maar uiterlijk vrijdag 19 mei (dag na hemelvaart). Horen wij niets, dan rekenen we uiteraard op je komst. Deelname aan de stroopwafelactie betekent dat je profiteert van activiteiten die uit de stroopwafelpot worden bekostigd!

We vertrekken om 18:00 vanaf de parkeerplaats bij de sporthal Stationsplein. En daar komen we om 20:30 ook weer terug.

Voor de jeugd kan dit aan de late kant zijn. Voor hen is er een optie om tot 19:30 te verkopen. Mocht dit het geval zijn, geef dit dan ook door voor 19 mei, dan zorgen wij dat er een groepje is dat tot die tijd doorgaat.

Dit jaar hebben we er een winactie bij gemaakt. Het team dat in de voorverkoop het meest aantal pakjes verkoopt wint voor bij de training wat lekkers. Vraag dus veel familie en vrienden om een pakje te kopen voor de vereniging! Geef voor 19 mei aan Femke door hoeveel pakjes je in de voorverkoop hebt verkocht.

Om het goed te laten verlopen hebben we vervoer nodig, namelijk 1 auto per wijk. Het zou dus fijn zijn als er een aantal mensen zouden willen rijden. Dit kunnen senioren leden zijn, maar ook ouders van de jeugd die mee zouden willen helpen. Als jullie zouden willen rijden zou het fijn zijn! En dit kunnen jullie dan doorgeven aan Femke.

Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van dit bericht. Dan horen wij het graag!

 

Met vriendelijke groet,

Anoek en Femke te Hennepe

femketehennepe@gmail.com

Reacties zijn gesloten.