U14: GIVE & GO – PIGEONS

Na de nipte nederlaag (na verlening) in de uitwedstrijd was er vandaag aan motivatie geen gebrek. Pigeons had evenveel verliespunten en stond samen met ons op de derde plek. Een tegenstander waarvan we tegenstand mochten verwachten. Het tegendeel bleek het geval. Door een zeer goede defence en goed samenspel in de aanval gaven we Pigeons geen moment de kans om in de wedstrijd te komen. Na een 29-2 stand na het eerste kwart was de wedstrijd al gespeeld. Via een 50-8 ruststand werdt het uiteindelijk 98-14. De defence stond wederom goed een aanvallend weten we elkaar steeds beter te vinden, wat resulteerde in een aantal zeer mooi uitgespeelde aanvallen. Ook Lyam speelde mee alsof hij al vanaf het begin van het seizoen deel uit maakt van het team (was vandaag zijn 4e competitiewedstrijd). De eerste doelstelling het winnen van alle tegenstanders (behalve de nummer 1) is ruimschoots gelukt, immers ook het onverslaanbaar geachte Black Stars werd enkele weken geleden verslagen. De tweede doelstelling, een top drie klassering is binnen handbereik. De komende weken zal duidelijk worden of we dat doel ook realiseren.

Comments are closed.