U16: Give and Go-Tonego

Na een aantal wedstrijden tegen teams uit de top van de ranglijst troffen we vandaag (zaterdag 16 februari) met Tonego een van de staartploegen. Maar ook tegen deze ploegen moet je met de juiste instelling aan de wedstrijd beginnen.

Tonego nam brutaal de leiding in de het begin van het eerste kwart. Een verder rommeling en ongeconcenteerd eerste kwart eindigde in een kleine voorsprong (10-8). Ook in het begin van het tweede kwart was het nog ongeconcernteerd. Pas na een time-out (1.27 min) bij een 10-10 stand, vonden wij onze draai. Via een aantal snel uitgespeelde aanvallen liepen we uit naar een 36-12 ruststand. In het derde kwart viel alles op zijn plek. Mooie aanvallen, fast-breaks, iedereen pakte zijn scores mee (32-8). Met een degelijk vierde kwart van 20-4 bereikte we een 88-24 eindstand. Na vorige week een leuke wedstrijd om met een goed gevoel a.s. vrijdag op bezoek te gaan bij koploper Amical. We gaan kijken of we ze meer weerstand kunnen bieden dan in onze thuiswedstrijd enkele weken geleden.