Corona – wedstrijden

Er komen vragen binnen wat de vereniging doet in verband met het coronavirus. Feit is dat wij ook niet weten wat verstandig is en daarom de adviezen van regering en de bond volgen.

De bond heeft besloten om alle wedstrijden voorlopig te schrappen, dus dat deel is duidelijk. Onduidelijker is het wat betreft de trainingen; de bond laat dat ook over aan de verenigingen.

Kijken we dan naar de adviezen van de regering, dan lijkt het niet nodig om de trainingen te stoppen. Het zijn immers bijeenkomsten van minder dan 100 mensen en het betreft met name jeugd, die elkaar op school toch al zien. Dus zou het schrappen van de trainingen veel verschil maken?

De eerstvolgende trainingen zijn dinsdag pas weer en wie weet ligt de situatie dan anders. De volwassenen (recreanten) kunnen in overleg met elkaar die beslissing zelf maken. EnĀ  belangrijk is natuurlijk ook wat de trainers willen doen.

Wordt vervolgd.

Tags: No tags

Comments are closed.