Corona – we gaan weer trainen!

Inmiddels hebben de eerste trainingen weer plaatsgevonden. De U16 groep van Igor was het proefkonijn in de sportkooi op Sportpark Zuid. En dat bevalt goed! Dus we gaan ook de andere groepen weer opstarten. Dit doen we volgens de geldende voorschriften:

 

  • De NBB richtlijnen schrijven maximaal 6 personen per basket voor, met twee baskets op de locatie kan de groep dus niet groter worden dan 12 kinderen.
  • De Kanjerarena is 20×30 meter, dus 600 vierkantemeter. Met 12 personen is dat 50m2 per persoon, ruim voldoende om de 1.5 meter afstand mogelijk te maken.
  • De NBB heeft verschillende oefeningen voorgesteld die je met handhaving van de 1.5 meter kunt doen, deze gaan we gebruiken. (Helaas zal daar geen partijtje of andere aanval/verdedigvorm bij kunnen zitten.)
  • Onze verzekeringen dekken eventuele blessures tijdens de training op deze locatie.
  • Er kan niet gedoucht of omgekleed worden.
  • Je mag pas het veld op als de voorgaande groep eraf is.
  • Ieder moet een eigen bal meenemen, zodat er zo min mogelijk contact-via-de-bal is.

Maar het allerbelangrijkste is het feit dat we niet verantwoordelijk zijn voor eventuele besmettingen die via de trainingen mochten gebeuren. We doen ons best om het zo goed mogelijk en volgens de regels in te richten, maar garanties kunnen we niet geven. Als u of u kinderen komen trainen, moet u zich hier bewust van zijn.

 

Tags: No tags

Comments are closed.