Versoepelingen! Maar…

Vanaf 5 juni mag er heel veel meer en voor ons is het allerbelangrijkste dat er ook weer binnen gesport mag worden. En dat zonder beperkingen, ook voor 18+. De belangrijkste versoepelingen voor ons zijn:

  • Volwassenen vanaf 18 jaar mogen met maximaal 50 personen samen sporten. Dit is exclusief personeel. En geldt niet voor kinderen tot en met 17 jaar. Per ruimte mogen er maximaal 50 personen aanwezig zijn.
  • Tijdens het sporten hoeven sporters onderling geen 1.5 meter afstand te houden als dit nodig is voor de sportbeoefening.

Echter is het nog maar de vraag of we ook (fatoenlijk) gebruik kunnen maken van onze sporthal. Het is op het moment van versoepeling examentijd en dan is normaal maar 1 zaaldeel beschikbaar. Maar vanwege de 1.5 meter maatregel is dit jaar de hele hal in gebruik. Normaal zou de hal na de laatste examens weer open moeten gaan, maar scholen moeten dit jaar een extra examen organiseren. Dus we weten gewoon nog niet of er zaalruimte beschikbaar gaat zijn.

Zo gauw er meer duidelijk is en dingen weer kunnen, laten we het hier er via email weten. Tot dan toe blijven de trainingen in de buitenlucht op Sportpark Zuid.

Comments are closed.