Clubfund

Albert Heijn Clubfund actie

De Albert Heijn in Aalten gaat (weer) beginnen met de clubfundactie. Dit betekent dat je punten kunt sparen voor spullen met je eigen foto erop, zoals drinkbekers, lunchboxes of telefoonhoesjes. Hiervoor worden op 9 maart tussen 17 en 18 uur op Sportpark Zuid foto’s gemaakt.

Er kan vanaf 26 maart tot 22 mei 2022 zegels gespaard worden, de bestelling van de artikelen moet voor 29 mei gedaan zijn. Om je eigen foto te kunnen gebruiken moeten deze natuurlijk gemaakt worden, hiervoor wordt voor degenen die dat willen binnenkort een afspraak gemaakt. Het is ook mogelijk alleen het verenigingslogo te gebruiken.

Hieronder een video die uitlegt hoe het in z’n werk gaat.

Mocht je dit bekend voorkomen; dat klopt! Net voor de Coronacrisis hebben we dit ook al opgestart. Er zijn er ook al foto’s gemaakt, maar dat is toen allemaal weer gestopt.

De Albert Heijn in Aalten gaat (weer) beginnen met de clubfundactie. Dit betekent dat je punten kunt sparen voor spullen met je eigen foto erop, zoals drinkbekers of lunchboxes. Het is ook mogelijk het verenigingslogo te gebruiken.   Hieronder een link naar een video die uitlegt hoe dit in z’n werk gaat. Clubfund uitleg Er kan vanaf 26 maart tot 22 mei 2022 zegels gespaard worden, de bestelling van de artikelen moet voor 29 mei gedaan zijn. Om je eigen foto te kunnen gebruiken moeten deze natuurlijk gemaakt worden, hiervoor wordt binnen kort een afspraak gemaakt. Mocht je dit bekend voorkomen; dat klopt! Net voor de Coronacrisis hebben we dit ook al opgestart. Er zijn er ook al foto’s gemaakt, maar dat is toen allemaal weer gestopt.

Comments are closed.