Give and Go U12 gaat competitie in

Het U12 mixteam van Give and Go heeft sinds januari voldoende spelers om de competitie in te gaan.

Door de lockdown werd de start wat uitgesteld, maar op zaterdag 12 februari was het dan zo ver:

Thuis ontvingen ze het team van Amical uit Enschede voor hun allereerste wedstrijd. Spannend voor de kinderen én hun trainer Sem die deze wedstrijd voor het eerst als coach langs de lijn staat.

 

Deze competitie wordt gespeeld in 8 keer 4 minuten speeltijd. De eerste periodes gaat het heel gelijk op en als de wedstrijd halverwege is, staat er een 11-10 tussenstand in het voordeel van Give and Go op het bord. Helaas raakt de aandacht na de pauze wat verslapt en de tegenstander weet uit te lopen naar 11-20. De spelers van Give and Go laten de moed niet zakken en weten met veel enthousiasme en hard werken meerdere punten achter elkaar te scoren. Even lijkt zelfs winst nog mogelijk, maar daarvoor komen ze net te kort. De eindstand is 23-26.

Reacties zijn gesloten.