U12 team Give and Go levert knappe prestatie

Het U12 team van Give and Go moest zaterdag 19 februari helemaal naar Meppel voor hun tweede competitie-wedstrijd. Het team van Give and Go speelt voor het eerst competitie en hadden hun eerste wedstrijd nipt verloren. Give and Go had maar 6 spelers beschikbaar en het team van Meppel had al twee wedstrijden gewonnen dus er werd rekening gehouden met een lastige partij.

De Aaltense jongens en meisjes begonnen fanatiek aan de wedstrijd en wisten gelijk een paar mooie punten te scoren. In de verdediging waren ze nog niet zo scherp waardoor ook de tegenstander wist te scoren. Na aanwijzingen van coach Sem, ging het verdedigend ook steeds beter en wisten de Aaltense sporters een voorsprong te nemen.

Na elke periode werd het verschil ietsje groter en aan het eind stond er een mooie 36-50 eindstand op het bord. Bente, Senna, Romee, Noa, Mirne en Jurre hebben hard gewerkt en de overwinning dik verdiend.

Reacties zijn gesloten.