U12 team Give and Go verliest nipt in zware wedstrijd

Afgelopen weekend stond voor het U12 team van basketbalvereniging Give and Go de derde wedstrijd van dit seizoen op het programma. Het team dat normaliter uit 7 kinderen bestaat, moest 2 spelers missen door een blessure en corona. Dat betekende dat de overige 5 kinderen de gehele wedstrijd zonder wissels moesten spelen. Dit hebben ze geweldig gedaan. De hele wedstrijd gingen ze gelijk op met de tegenstander, Twente Buzzards uit Hengelo, die 3 wissels op de bank had. Er werden mooie passes gegeven, knappe punten gescoord en verdedigend waren ze ook sterk. Elke wedstrijd wordt het team iets beter en dat was goed te zien.

Aan het eind van de wedstrijd was de energie echter op en slopen er foutjes en frustraties in het spel. Daardoor wist de tegenstander een kleine voorsprong te nemen en die gaven ze niet meer weg. De Give and Go spelers; Senna, Noa, Bente, Mirne en Jurre hebben hard geknokt en gingen uiteindelijk met een klein verlies (37-43) van het veld.

Reacties zijn gesloten.