U12 Give and Go wint overtuigend

Het U12 team van Give and Go speelde afgelopen zaterdag een thuiswedstrijd tegen Peatminers uit Vriezenveen. Ditmaal met 2 wissels op de bank. De eerste 2 periodes ging het qua scores nog gelijk op. Vanaf de derde periode (U12 teams spelen 8 keer 4 minuten) wisten de Aaltense kinderen een voorsprong te nemen. Het was goed te zien dat de kinderen elkaar steeds beter weten te vinden. Er werd erg mooi samengespeeld. Ook basketbal-debutant Ties kon moeiteloos mee in het spel.

Het team van Give and Go wist veel punten te scoren terwijl de tegenstander vaak pech had bij hun scoringspogingen. En omdat de Aaltense kinderen ook verdedigend alerter waren, werd de voorsprong steeds groter. Aan het eind van de wedstrijd gingen de spelers van Give and Go met een ruime overwinning (48-14) van het veld.

Reacties zijn gesloten.