Verlies voor U12 Give and Go

Het U12 team van Give and Go moest zaterdag naar Hengelo (O) voor hun wedstrijd tegen Twente Buzzards . De vorige keer werd met slechts 5 spelers nipt verloren dus de verwachting was dat er kansen waren op winst. Give and Go kwam dit keer met 8 spelers naar de wedstrijd, maar de tegenpartij had er voor hun thuisduel maar liefst 12 beschikbaar.

De spelers van Give and Go lieten zich in de eerste 2 periodes overrompelen door fel en snel spel van de tegenstanders. Passes van de Aaltense spelers werden veelvuldig onderschept en de eerste periode wist het team zelfs niet te scoren. Hierdoor liepen ze in de eerste 2 periodes al tegen een forse achterstand van 27-3 aan. In de periodes daarna ging  het gelijk op. De tegenpartij maakte veel persoonlijke fouten wat Give and Go regelmatig 2 vrije worpen opleverde. In 3 periodes wist de Aaltense ploeg de winst te pakken, maar de achterstand die in het begin was opgelopen, was te groot en werd niet meer ingehaald. De tegenstander wist aan het eind van de wedstrijd zelfs nog iets verder uit te lopen. Met een eindstand van 67-33 ging Give and Go weer huiswaarts.

Reacties zijn gesloten.