Give and Go

Give and Go U18 kampioen 2022

Voor het eerst in jaren heeft Give and Go weer een kampioensteam in de gelederen. Nadat het U18 team in voorjaar van 2021 dacht goede kansen te maken op een kampioenschap, gooide corona roet in het eten. Ook dit seizoen werd de najaar competitie in de 1e klasse helaas niet geheeld uitgespeeld, maar wel afgesloten met een gedeelde eerste plaats op basis van verliespunten. Omdat een van onze spelers al de U20 leeftijd heeft bereikt, speelden wij in de voorjaarscompetitie tegen teams uit de 1e en 2e klasse met ook dispensatiespelers, om het kampioenschap. Er waren helaas maar twee teams die echt weerstand konden bieden (BCE en Basketiers), maar als je tegen een van deze tegenstanders een complete off-day hebt en daarmee 1 verliespartij, blijft het tot de laatste speelronden spannend.

Met een gemiddelde score van 82 voor en 54 tegen (+27, nr. 2 BCE +16, nr. 3 Basketiers +10), een duidelijke en terechte kampioen. En misschien nog wel mooier dan het resultaat is dat deze prestatie ontstaan is uit zeer attractief en mooi samenspel van het team, iets waar ik als trainer/ coach trots op ben. Komend seizoen houden we het team nog bij elkaar en gaan we uitkomen in de U20 klasse. Eens kijken hoe dit jonge team (met komend seizoen ook nog veel U18 spelers) zich daar staande houdt. Wij hopen jullie ook dan weer als enthousiast publiek op de tribune te mogen begroeten.

Igor Hoogakker, trainer/coach U18 Give and Go

Comments are closed.