Onderling toernooi 2023

Op 2 juli 2023 was het weer tijd voor het onderling én familietoernooi. Bij Give and Go scheiden we onze leden altijd in twee delen; de jeugd die met de baskets op mini hoogte spelen mogen hun broertjes, zusjes en ouders meenemen om samen wat oefeningen te doen en daarna een paar wedstrijdjes te spelen. De leden die de basket op normale hoogte hebben, worden door elkaar gehusselt en zo spelen alle leeftijden samen wedstrijdjes tegen elkaar. Dit schept een band tussen de teams in vereniging en is een erg leuke afsluiting van het seizoen.

Halverwege het toernooi is er in beide groepen een shoot-out, waarbij de fel begeerde wisseltrofeeën gewonnen kunnen worden. Dit jaar mogen Beer Lichtenberg en Senna Jongejeugd hem mee naar huis nemen!

Het toernooi wordt afgesloten met een buffet, welke voor de mensen die geholpen hebben met de stroopwafelactie gratis is. Het is altijd fijn om te zien hoe behulpzaam men is, als blijkt dat sommige leden na het toernooi te vermoeid zijn om zelf nog te eten 😆

 

Fijne zomervakantie!

Reacties zijn gesloten.