Familie & onderling toernooi op zondagmiddag 30 juni 2024

Familie & onderling toernooi op zondagmiddag 30 juni 2024, 14:00 tot 18:00u:
Geef je op!

Ook dit seizoen organiseren we het onderling/familietoernooi en wel op zondagmiddag 30 juni. Het doel van het toernooi is om kennis te maken met de andere leden van de vereniging door samen voor de lol wat wedstrijdjes te basketballen. Omdat er een groot leeftijd- en vaardigheidsverschil is tussen de leden, gooien we niet alles op één hoop, maar knippen we het in twee delen:

  • Voor U10 en U12 leden organiseren we het familietoernooi. Dit betekent dat de leden samen met papa, mama, broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnen (die ongeveer in dezelfde leeftijdcategorie zitten) korte wedstrijdjes gaan spelen met en tegen andere families. Laagdrempelig, we leggen vooraf alle regels uit, en het doel is om papa en mama alle hoeken van het veld laten zien.
  • Voor de oudere en/of meer vaardige leden is er het onderling toernooi. Hierbij worden teams samengesteld door alle leeftijden door elkaar te mengen. Ook hierbij mogen niet-leden aanhaken, maar de bedoeling is wel dat men een klein beetje basketbalvaardigheid bezit.

Het tijdschema van het toernooi is afhankelijk van de aanmeldingen, maar de verwachte begintijd zal tussen 14 en 15 uur zijn, de eindtijd tussen 17 en 18 uur.

De deelname aan het toernooi is voor iedereen gratis. Omdat de stroopwafelactie dit jaar later gehouden wordt dan andere jaren, gaan we kijken wat we gaan doen met eten. Het zal in ieder geval geen buffet zijn, maar iets kleiners, en gratis voor de deelnemers.

Schrijf je voor 24 juni in door een email te sturen naar naar info@giveandgo.nl met de onderstaande gegevens:

 

– Naam lid:

– Namen en leeftijd van de gasten:

– Familie of onderling toernooi:

Reacties zijn gesloten.