Aankondiging onderling toernooi

Geplaatst op 22-08-2017 door Give & Go

Zondagmiddag 10 september, net voor het begin van de competitie, organiseren we weer het onderling toernooi in de sporthal Stationsplein in Aalten. Net zo als vorige jaren is het de bedoeling dat de oudere teams door elkaar gemixt wedstrijdjes spelen, met uiteraard als doel te winnen, maar veel belangrijker is om samen lol aan je sport te hebben. Je mag immers ook vrienden, familie en collega's uitnodigen om eens mee te doen.

Voor de leden die (grofweg) nog op de basisschool zitten, is er het familietoernooi. Hierbij is het de bedoeling dat pappa en mamma, broertjes, zusjes en wie nog meer wil (vanaf een jaar of 7), meedoen aan een korte training, gevolgd door kleine wedstrijdjes tegen elkaar. Op deze manier krijgt de familie een indruk van de sport die zoon of dochter beoefend. Omdat dit vooral jonge spelers zijn, mocht je nu hele fanatieke familieleden hebben, die al 18 zijn of zo, die kunnen misschien beter als gast met het onderling toernooi meedoen.

Na het toernooi is er weer een buffet. Voor degenen die dit jaar meegeholpen hebben bij de stroopwafelactie is dat gratis, anders geldt een eigen bijdrage van 5 euro tot en met 12 jaar, of 10 euro voor 13 jaar of ouder. Introducees of familie van leden die geholpen hebben betalen de helft.

Vanaf nu kun je je per email naar info@giveandgo.nl opgeven:

  • Naam lid:
  • Namen en leeftijd van de gasten:
  • Familie of onderling toernooi:
  • Aantal eters voor het buffet t/m 12 jaar:
  • Aantal eters voor het buffet 13 jaar of ouder:
  • Eventuele opmerkingen, zoals dieetbeperkingen:

Graag zien we je op zondagmiddag 10 september!

Groeten,
Bestuur Give & Go