Geplaatst op 07-10-2017 door Igor Hoogakker

Zaterdag 7 oktober op weg met een uitgedunde selectie naar Black Stars in Rhenen. David en Jarno hadden andere verplichtingen, Christel is nog geblesseerd, Demi en Sumeyya waren met de Meisjes U18 onderweg naar Zwolle voor hun eigen wedstrijd en Rowan had wedstrijdverplichtingen bij Hanze Stars. Ook Black Stars had hun eerste wedstrijd met ruime cijfers gewonnen, maar was op voorhand met een drietal U16 dispensatiespelers en daarnaast enkel tweede jaars U14 spelers van een ander kaliber. Dus in ons gameplan lag de focus op een strakke defence en de help-site. Er werd hard gewerkt in de defence en ook de help-site was een aantal keren goed verzorgt. Maar tegen een team dat gemiddeld een kop groter is, 15-20 kg zwaarder, een zeer getallenteerde spelverder in de ploeg heeft (zelf bankspeler bij hun U18), was voor ons piepjonge team (de tegenstander was 2-4 jaar ouder dan onze spelers) geen kruid gewassen. Eindstand 71-14. Deze ploeg speelt met gemak U14 1e klasse of U16 2e klasse mee. Overall voor ons een heel leerzame wedstrijd, waarbij we hebben ervaren onder druk nog rustiger te moeten blijven om de goede vrijstaande opties niet over te staan. Daarnaast hebben we heel veel strijd geleverd en tevens laten zien niet bang te zijn voor een tegenstander die een maatje groter is.

Team: U14 mix , Stand , Uitslagen

25-09-2017 - Igor Hoogakker