Geplaatst op 25-09-2017 door Igor Hoogakker

Voor het merendeel van de groep de eerste wedstrijd op U14 niveau, dus wat extra spanning bij de spelers. Na de afspraken en taken voorafgaande aan de wedstrijd nog even te hebben doorgenomen, starten we vol goede moed aan de wedstrijd. In de eerste minuten was de spanning in het veld nog wel merkbaar, maar na een paar goede scores kwam er ontspanning in het spel. Na een 20-0 run in het eerste kwart was de wedstrijd tegen BCE’78 eigenlijk al gespeeld. Alleen hun kleine balvaardige spelverdeler (die ook 40 minuten op het veld bleef) was technische gelijk aan onze spelers. De rest van het team bestond uit veelal beginnende basketballers. Ruststand 53-2. Na een te ontspannen rust gaven we aan het begin van de tweede helft niet thuis, gevolg 12-12 tussenstand na 6 minuten. Daarna pakten we de draad weer goed op, al lieten we in die fase te veel open score mogelijkheden liggen. Een meer dan prima debuut van Yannick, goed samenspel waarbij men elkaar de score gunt, een paar keer een goede help-side defense waar we de afgelopen weken op getraind hebben, iedereen met een score op het wedstrijdformulier, vier spelers in de dubbele cijfers, eindstand 85-18. Op naar Black Stars, een wat ouder team met meer ervaring en dus van een ander kaliber.

Team: U14 mix , Stand , Uitslagen

07-10-2017 - Igor Hoogakker